وب‌نوشته‌های مهدی شریفی راد

سقوط هواپیمای پرواز 447 ایر فرانس

1 دیدگاه

جريان سقوط دوشنبه هواپيماي ايرفرانس را كه حتماً شنيده ايد. هماني كه در آغاز گمان مي كردند ربوده شده و سيستمهاي راداري آن نيز به عمد از كار افتاده، كه پس از يكي دو روز قطعي شد كه هواپيما در ميان آبهاي اقيانوس اطلس سقوط كرده است. مبدا پرواز ریو دوژانیرو در بزريل بود و مقصد پاريس. مدت پرواز معمول اين مسير 11 ساعت است و از آن پروازهايي است كه اصطلاحاً چيزي شبيه اقيانوس نورد به آنها اطلاق مي شود. زمان بلند شدن هواپيما ساعت 10 شب بوده و زمان ناپديد شدن آن ساعت 2 و 14 دقيقه صبح.

در تصوير زير خط قرمز نمايانگر مسير پرواز اين هواپيماست و نقطه سفيد محل احتمالي سقوط.

Approximate flight path of AF 447. The solid red line shows the actual route. The dashed line indicates the planned route beginning with the position of the last transmission heard

روز سه شنبه مقامات برزيلي اعلام كردند كه هواپيماي شناسايي ردي از سوخت در محل احتمالي حادثه مشاهده كرده و پس از آنكه يك كشتي به محل اعزام شد بقايايي يافت شد كه احتمالاً مربوط به  اين حادثه است. بقاياي مذكور شامل قطعاتي فلزي و غيرفلزي است كه به ناچار و بدليل يافت مواردي مثل يك توربين يا صندلي! به هواپيماي مذكور نسبت داده شده است.

لاست را ديده ايد؟ اگر ديده ايد حتماً برادر “چارلز ويدمور” را مي شناسيد، هماني كه براي مخفي كردن جريان سقوط هواپيماي اوشيانيك يك مدل واقعي از هواپيما را در محل احتمالي حادثه و در زير اقيانوس قرار داد و توانست به مقصود خود برسد.

حالا و در جريان هواپيماي اير فرانس كه حتي بقاياي يافت شده قطعاتي فلزي است و حتي جنازه اي هنوز يافت نشده است چه فكر مي كنيد؟

مي دانم كه شايد منطقي به نظر نيايد ولي من اينگونه خيال پردازيها را به شدت دوست دارم و احتمال به حقيقت پيوستن آن نيز هست؛ هرچند كه درصد اين احتمال اندك نيز باشد!

مدخل اين حادثه در ويكي پديا: لينك(+)

پ.ن: گمان مي كردم اين خيال پردازي فقط در ذهن من شكل گرفته ولي ظاهراً بين دوستاني كه پس از اتمام فصل 5 لاست تشنه آغاز فصل ششم تا 6 ماه ديگر هستند، اپيدمي است! اين پست هم تا امروز بصورت پيش نويس در وبلاگم بود تا اينكه ديدم ديگران هم در اين خصوص گمانه زني كرده اند و جرات انتشارش را پيدا كردم!



برچسب‌ها:

  1. milad گفت:

    سلام

    آفرین به این همه تخیل

    من هم دقیقا همین فکرو کردم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *